JLG Industries

Lider mondial in productia de echpamente de acces la inaltime, nacele cu autopropulsie, platforme de lucru la inaltime si stivuitoare.

JLG Industries Inc. este o companie a Oshkosh Corporation, lider mondial in productia de echipamente de acces, platforme aeriene de lucru, stivuitoare si nacele cu autopropulsie, cu facilitati de productie si birouri de vanzari si service din intreaga lume. JLG intra in Parcul Industrial Automecanica in 2006.
Avand misiunea ” Reaching out to meet your highest challenges”(Ridicand pentru a satisface cele mai mari provocari), JLG este in permanenta preocupata de dezvoltarea continua prin intermediul unor produse inovatoare care raspund clientilor la cele mai diverse cereri si sprijina dezvoltarea afacerii lor, permitand performante, sporind productivitatea si sprijinind progresul.
JLG Industries Inc. a castigat increderea clientilor si increderea prin inovatie incepand din 1969. Clientii nostri sunt prioritatea noastra cea mai mare si suntem convinsi in angajamentul nostru fata de intelegerea provocarilor lor.
Ca proiectant si producator de echipamente de acces la nivel mondial, produsele JLG si personalul pot fi gasite in intreaga lume, mergand peste si mai departe pentru a sprijini clientii.
JLG este un partener in succesul clientilor, ajungand la nivel mondial pentru a permite performanta, pentru a spori productivitatea, pentru a asigura timp si a sustine progresul.

Contact

Aurel Vlaicu Street, no. 41, Medias 551041, Jud. Sibiu, Romania

Phone: +40 269 803 974
Fax: +40 269 803 606

E-mail:info@autm.ro
Website: http://autm.ro