Automecanica Medias

Companie cu traditie si potential ridicat pe piata internationala, oferind o gama larga de produse si servicii de inalta calitate.

Conceptul de inalta calitate este datorata de echipa sa experimentata, satisfacand cele mai inalte cerinte ale clientilor.

Principalele produse si servicii oferite de Automecanica Medias SRL constau in:
• Componente din otel pentru semiremorci de transport greu;
• Containere speciale;
• Otel si confectii metalice;
• Scari metalice interioare si exterioare;
• Asamblare structuri metalice finale, suprastructuri auto si multe altele …

Automecanica Medias SRL face legatura pe baza contractuala cu toate companiei din Parcul Industrial : JLG, Stas Factory Medias, Noteboom, A.S.A.M., Forster RO, Automotive Service dar si cu alti parteneri din Romania sau strainatate:
• CHS Spezialcontainer GmbH,
• Geesinknorba Ltd,
• EMPL Fahrzeugwerk GmbH,
• si noul partener MTS GmbH.

CHS
Timp de peste treizeci de ani, CHS a proiectat si a dezvoltat solutii mobile pentru clientii lor.
Gama cuprinde containere maritime standard, containere frigorifice, elemente de depozitare si recipiente speciale fabricate individual.
Capabile sa fie transportate pe calea ferata, pe mare sau aerian, versatilitatea containerelor este practic nelimitata.
Multi ani de experienta si know-how unic permit CHS sa ofere solutii de depozitare extrem de functionale si individuale.

GEESINKNORBA
Geesinknorba este un producator important de vehicule de colectare a deseurilor, compactoare portabile si statice, cu sediul central in Olanda.
Putem privi la 140 de ani de istorie a companiei in industria de gestionare a deseurilor din Europa.
FIABILITATE: Proiectat pentru ani de munca grea, construit din otel de calitate superioara, puteti avea incredere ca vehiculul dumnavoastra va functiona la standardul sau optim, asigurand cele mai mari si lungi cicluri de intretinere.
EFICIENTA: Produsele noastre sunt concepute pentru a obtine o incarcatura utila mare, zgomot redus si nivel de emisii CO2 scazut, mentinand costurile reduse ale ciclului de viata.
INOVATIE: Geesinknorba doreste sa fie un lider de inovare care ofera tehnologii moderne si inovatoare, sub forma unor produse simple si usor de manevrat.

EMPL
EMPL este principalul producator european de camione personalizate. Fiecare vehicul este perfect adaptat la cerintele specificate ale clientilor si ale tendintelor pietei.
Marca EMPL se refera la :
personalizare / solutii orientate spre produse, calitate, flexibilitate si inovatie.
EMPL impresioneaza clientii sai cu solutii inovatoare de transport, pe langa apropierea de clienti din intreaga lume. Acest lucru garanteaza ca EMPL ramane lider al pietei.

MTS
MTS GmbH a fost fondata in 1998 de catre Alfons Braun si fratii Frank & Rolph Walther, piata de atunci avand putina experienta in constructia sau utilizarea utilajelor de aspirare.
In anii care au urmat, noile evolutii ale tehnologiei de aspiratie ale MTS au transformat-o in liderul de piata nu doar in ceea ce priveste performanta, ci si inovarea tehnica.
MTS se straduieste continuu sa se asigure ca nivelurile de sprijin pentru partenerii si clientii lor sunt mentinute la cel mai inalt nivel.
Pentru a asigura mentinerea acestor niveluri inalte, MTS continua sa creasca si sa consolideze nu numai echipa din Germania, ci si partenerii lor calificati precum Automecanica.

Contact

Aurel Vlaicu Street, no. 41, Medias 551041, Jud. Sibiu, Romania

Phone +40 269 803 646
Fax: +40 269 803 606

E-mail: info@autm.ro
Website: http://autm.ro