NooteBoom

banner-noteboom

Nooteboom Medias este un joint venture al Automecanica impreuna cu grupul olandez Royal Nooteboom Trailers B.V, liderul pe piata europeana in designul si productia de vehicule pentru transport rutier de utilaje si agabaritic cu incarcaturi de la 20 pana la 1000 de tone.


Pentru a dezvolta in continuare aceasta pozitie de lider, Nooteboom se straduieste in permanenta sa imbunatateasca serviciile si calitatea oferite.

Gama de produse include semiremorci (precum semiremorci cu platforma joasa, extensibile si hidraulice, semiremorci modulare si cu platforma de incarcare plana) si remorci, fiecare dintre ele fiind o solutie de transport eficienta cu un raport calitate / pret excelent. Gama extinsa de vehicule este doar o parte din pachetul intreg pe care Nooteboom il ofera clientilor.

Puteti apela la Nooteboom pentru solutii pentru orice problema de transport ati avea, pentru a putea fi siguri de eficienta optima de operare, controlul costurilor si mai ales fiabilitate. In acest fel Nooteboom, impreuna cu clientii sai, sunt si vor ramane “Tendinta in Remorci”. 

pREZENTARE nooteboom

Descarca pdf
 


Date contact

Str. Aurel Vlaicu, nr. 41, Medias
551041, jud. Sibiu Romania
tel: +40 269 803 625
fax: +40 269 803 626
tel. vanzari: +40 734 309 300
e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.nooteboomgroup.com/nooteboom/ro