Trailere

Camioane cu platforma joasa

De la primele camioane cu remorci cu platforma joasa cu o singura osie in 1953, camioanele cu platforma joasa Nooteboom au stabilit etalonul european precum si multe altele in domeniu. Multe dezvoltari importate initiate de Nooteboom au fost adoptate de numerosi alti producatori. Astazi, Nooteboom detine o gama larga de camioane cu platforma joasa, variind de la 2 la 11 osii cu directie hidraulica si cu sarcina utila maxima de pana la 90 de tone.

Pentru aceste camioane cu platforma joasa, puteti alege o podea din programul nostru extins de podele de incarcare care indeplineste cerintele dv. specifice de transport.In functie de tipul de podea, latimea poate fi extinsa la aproximativ 4 metri, lungimea – la aproximativ 30 de metri.

camioane-platformajoasa1  camioane-platformajoasa2  

 

 Semiremorci cu platforma joasa

Semiremorci noi cu platforma joasa, solutia suprema cu privire la capacitatea de incarcare si manevrabilitate. 

Design-ul si componentele MCO-PX se bazeaza pe camionul cu platforma joasa PX2, cu aceleasi avantaje importante. In ultimele cateva luni, Nooteboom a discutat diferite versiuni de concept a MCO-PX impreună cu diferiti clienti din cateva tari europene. Ca urmare, a fost creata semiremorca cu platforma joasa Nooteboom cea mai versatila.

semiremorca-platformajoasa1  semiremorca-platformajoasa2  

 

 

  

Remorci cu bara de tractiune

Remorcile cu bara de tractiune Nooteboom reprezinta solutii simple si eficiente pentru sarcini utile de peste 30 de tone. Acestea sunt folosite in principal de catre companiile care, in spatele camionului sau tractorului, isi transporta propriile materiale cum ar fi utilaje pentru terasamente si constructii de drumuri, containere, placi, conducte, materiale de constructii etc.

remorca-trailer1  remorca-trailer2  remorca-trailer3

 
 

 

Remorca si semiremorca joasa pentru transport agabaritic, typ TÜ

Acest tip de produs  este unul reprezentativ in productia societatii, remarcandu-se prin calitate si fiabilitate in toata Europa.

remorca-semijoasa1  remorca-semijoasa2  remorca-semijoasa3