Forster RO

bariere acustice

Barierele acustice pentru sosele au devenit componente indispensabile iar costurile cu acestea, imposibil de evitat atunci cand vorbim de contructia unui sistem de solsele, drumuri judetene, autostrazi, etc.

In cazul traficului intens pe anumite rute, protectia zonelor locuite din vecinatatea drumurilor este necesara si deosebit de utila.

bariere-fonice1  bariere-fonice2  bariere-fonice3 

semnalizatoare trafic

Indicatoarele sunt confectionate din aluminiu sau tabla de otel, ambutisate si vopsite in camp electrostatic, cu folie reflectorizanta.

Produsele noastre sunt conforme cu standardele U.E. si sunt insotite de certificate de omologare si calitate.

semnalizare trafic1  semnalizare trafic 2  semnalizare trafic 3

 

 

 sisteme arhivare

Sistemele profesionale de arhivare FOREG sunt binecunoscute pentru calitatea lor deosebita si, ca o consecinta, pentru durata lunga de utilizare.

Multitudinea de aplicatii, diversitatea liniilor si gama generoasa de accesorii fac din sistemele de arhivare FOREG, produse care raspund celor mai sofisticate si pretentioase gusturi si socilitari venite din partea clientilor.

Folosirea materiilor prime de calitate superioara, procesul modern de productie si design-ul inteligent, garanteaza o perfecta manevrabilitate a produsului.

sisteme arhivare 1  sisteme arhivare 2  sisteme arhivare 3